Aletta Bos

Bloemist / Bloembinder / Bloemenarrangeur

Ik ben een klassiek geschoolde bloemist/ bloembinder. 
Na jarenlang te hebben gewerkt in de betere bloemzaken kwam ik in 2004 in aanraking met zijdebloemen. Ik zag direct de potentie en de creatieve mogelijkheden van dit mooie product.

Ik werk met hoogwaardige kwaliteit zijdebloemen en mix & match graag met natuurlijke materialen en unieke kunstobjecten. Zijdebloemen geven een constante kwaliteit, zijn kostenbesparend en geven een ieder de mogelijkheid om áltijd te genieten van een mooi riant boeket!

BOS BLOEMEN werkt zowel voor grote zakelijke projecten als voor particulieren. Van vergaderzalen tot aan privéfeesten en van horecazaken tot aan die ene blikvanger in je eigen interieur, ik creëer voor elke klant iets unieks maar mét mijn kenmerkende stijl en oog voor detail.

Het creëren van iets nieuws, sfeer geven aan ruimtes, interieurs compleet maken, persoonlijk contact met klanten en het vernieuwende karakter van zijden bloemen maken mijn werk elke dag inspirerend en betekenisvol.

Hippe planten op kantoor  

Naast bloemen verzorgt Bos Bloemen ook beplanting voor op kantoren. Zowel kunstplanten als echte planten behoren tot de mogelijkheden, maar ook een combinatie daarvan. Bos Bloemen 
heeft een groot aanbod aan hippe planten, waaronder de Bananenplant, de Alocasia en de Waaierpalm.

Kunstplanten zijn kostenbesparend, hebben weinig tot geen onderhoud nodig en geven een constante kwaliteit

Meer sfeer in je bedrijf?

Sinds een aantal jaren werkt Aletta Bos samen met EMMY – styling en etaleren -.

Samen weten Emmy en Aletta hun creatieve geesten te mengen en te versterken; dit  onder de naam,
WINKELER BY BOS .

Veelal op de particuliere markt, maar ook in bestaande kantoren / bedrijven waar de juiste sfeer ontbreekt. 

De uitdaging ligt vooral in het creëren van een unieke sfeer in de bestaande omgeving met gebruik van de al aanwezige elementen. Daarnaast is goed luisteren naar de wensen van de klant heel belangrijk. We genieten allebei heel erg van de interactie met de klant. Dat levert de mooiste resultaten op. 

Welkom in ons Atelier, Loods 9  aan het Helmhout 30-9 in Drachten voor een kosteloos en vrijblijvend eerste adviesgesprek. Wel graag even een afspraak maken. Dit om te voorkomen dat je voor een dichte deur komt te staan. 

Constante hoge kwaliteit, geen onderhoud en lange levensduur.

O.a. onderstaande bedrijven gingen je voor:

Bijzondere projecten.

Voor bijzondere gelegenheden maak ik op verzoek ook gebruik van vers. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het aankleden van feestlocaties, bruiloften en partijen.